Missie en Visie

Talent tot bloei
laten komen

Missie en visie

Hoe we jouw talent tot bloei laten komen

Coaching als

Reddingslijn

Een Lifeline is een reddingslijn. Wanneer je de weg kwijt bent in je werk of kopje onder gaat, kan ik je helpen om boven te komen en koers te bepalen. We kijken waarom je dat overkwam en hoe je dat in de toekomst kunt voorkomen. Vaste grond onder je voeten, een duidelijke blik op de toekomst en het vertrouwen dat jij het in je hebt om die toekomst tot iets moois te maken!

Vaste onderdelen in mijn werkwijze zijn:

Uitleg paardencoaching

Verdieping

Paardencoaching is scherp, confronterend maar tegelijk positief en bevestigend. Het paard geeft jou een eerlijke blik op jezelf, helpt je bewust te worden van jouw persoonlijke kracht. Het laat je ook zien waar jij nog kunt groeien. In een paardencoachsessie ervaar je hoe het is als jij leiderschap neemt over jezelf en jouw omgeving. Vaak gebruik ik paardencoaching aan het begin van een traject. Daarna gaan we in gesprek om de inzichten verder te verdiepen en concreet te maken voor jouw situatie.

De resultaten van deze werkwijze: nieuwe inzichten, positieve energie, inspiratie en blijvende veranderingen in de dagelijkse praktijk!

Marije Schaafsma-Tilstra

Coach, Motivator, Verbinder

Na mijn studie Landinrichtingswetenschappen heb ik er in 2005 voor gekozen om in het bedrijfsleven te werken; als landschapsarchitect, projectleider en daarna als leidinggevende.

Begin oktober 2018 heb ik de keuze gemaakt om fulltime als zelfstandig ondernemer te gaan werken en me volledig toe te leggen op coaching, zodat ik me optimaal kan richten op het tot bloei laten komen van talent. In mijn bedrijf combineer ik mijn passie voor de communicatie tussen paard en mens met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven.

Door mijn achtergrond in de landschapsarchitectuur heb ik geleerd om creatief te kijken naar elke situatie en elke persoon. Ik werk niet volgens vaste structuren, maar ik kijk en luister, raak betrokken – en van daaruit kom ik tot een aanpak of een oplossing. Daarbij heb ik respect voor de eigenheid van ieder mens. Je komt het beste tot bloei als je je eigen kleur kunt behouden en daarom gewaardeerd wordt.

Ik geloof dat ieder mens waardevol is en iets unieks heeft te brengen aan de wereld om zich heen, en dat we aan elkaar gegeven zijn om de ander daarbij te helpen. 

 

‘Eruit halen wat erin zit’,  dat kenmerkt mij. Ik ben altijd op zoek naar talent en ik zie het als mijn missie om dat talent tot bloei te laten komen.

De kracht van paardencoaching

Ontdek wat jij
kunt leren van Ginger

“Paardencoaching is scherp, confronterend maar tegelijk heel positief en bekrachtigend.”

In dit e-book deel ik de belangrijkste lessen die ik heb geleerd van Ginger, het paard waarmee ik mijn coachbedrijf ‘Lifeline Leiderschap’ ben begonnen. 

Reviews Lifeline Leiderschap

Behaalde resultaten

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Neem contact op

Download het gratis ebook

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct mijn gratis ebook ‘Ontdek wat jij kunt leren van Ginger’.