Nieuw: Connect Coachingsprogramma

in samenwerking met CSS en Saeed Zwolle


Werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en tegelijk maatschappelijke impact creëren? Dat kan met het Connect Coachingsprogramma. In dit programma worden professionals gekoppeld aan nieuwkomers* in Nederland. Je werkt aan je eigen ontwikkeling en helpt tegelijk de nieuwkomer op weg. Zo snijdt het mes aan twee kanten: zowel jij als de nieuwkomer worden gecoacht en halen het beste uit elkaar!


Een speciale variant op het Connect Coachingsprogramma is de Summer School 2020: speciaal voor die professionals die in de zomer een week lang intensief willen investeren in zichzelf én een nieuwkomer! Week 28 (6 t/m 10 juli) of 34 (17 t/m 21 aug).


*Met "nieuwkomer" bedoelen we een vluchteling met een verblijfsstatus.

Communiceren in de

anderhalve-meter-maatschappij

Communicatie, persoonlijke

ontwikkeling


De 'anderhalve-meter-maatschappij'

of 'het nieuwe normaal'. Het houdt

veel mensen bezig.

Hoe kunnen we effectief communiceren op afstand van elkaar?

Door paardencoaching kun je hierin groeien!

Online open avond 31 aug 20:00

"Vrouwelijk leiderschap"


Open avond voor vrouwen die willen groeien in leiderschap, ervaringen over persoonlijke ontwikkeling willen delen met andere vrouwen of die interesse hebben in het coachprogramma 'Stap in leiderschap'. Aanmelden kan hier

Gratis werkboek voor jouw persoonlijke groei!

Persoonlijke ontwikkeling, coaching, zelfreflectie, leiderschap


Heb jij voldoende steun bij jouw persoonlijke ontwikkeling in deze rare tijd?

Ik merk dat er op veel plekken een grote behoefte is aan coaching en (hulp bij) persoonlijke ontwikkeling, maar dat de mogelijkheden vaak ontbreken door de gevolgen van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Daarom heb ik een gratis werkboek ontwikkeld waarmee je in 30 dagen kunt reflecteren op jezelf, jouw persoonlijke ontwikkeling en je werkomgeving. Investeer in je persoonlijke groei, juist nu!

Vraag hier het werkboek op:

Online open avond 16 nov 20:00 "Werkboek zelfreflectie"


Tijdens de open avond kun je alle vragen die je hebt over het gratis werkboek 'Zelfreflectie' stellen en je ervaringen delen met anderen die met het werkboek aan de slag zijn.


Aanmelden kan hier

De kracht van hulp vragen

Persoonlijke ontwikkeling


We leven in een moeilijke tijd waarin sommige bedrijven en organisaties het zwaar hebben. Wat doe jij als je het moeilijk hebt? Probeer je zoveel mogelijk je eigen problemen op te lossen? Durf je hulp te vragen aan een ander, of voelt dat

als zwakheid?

Nieuws / blog

Ommerweg 20

7921 TD Zuidwolde (Dr)

info@lifelineleiderschap.nl

06-11224073